Fantastisch dat je graag projectcoach wil worden!

Je krijgt de mogelijkheid om je medemensen aan te zetten om hun omgeving te inspireren. Als projectcoach help je niet alleen projectstarters om verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen samenleving, maar geef je hen ook een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen. 
Zelf maak je deel uit van een divers team vrijwilligers en leer je als projectcoach te motiveren en gestructureerd een oplossing te vinden voor een verscheidenheid aan problemen. 
Ben je geïnteresseerd om zelf je verantwoordelijkheid op te nemen en mee je samenleving te helpen vormgeven? Wordt dan projectcoach!

Hoeveel tijd zou je graag besteden voor het begeleiden van de ProjectFounders? *
Privacy *
ProjectTogether is een non-profit organisatie. Wanneer je een aanmeldingsformulier op de website invult, dan worden de gegevens die je ons toestuurt intern opgeslagen in een Google Drive Tabel. Op deze manier staan ze voor ProjectTogether ter beschikking. Ook de inhoud van de coachingsessies wordt daar opgeslagen. De projectcoaches zijn gebonden aan geheimhouding om deze gegevens te beschermen. Daarnaast accepteert je ook de FAQ van ProjectTogether. http://projecttogether.org/faq-dutch